Sinds haar oprichting streeft Club Prins Albert ernaar een plaats te bieden voor contact tussen het personeel van Defensie en hun genodigden. De militaire privéclub was initieel enkel voorbehouden voor officieren en werd uiteindelijk opengesteld voor alle rangen en graden. Sinds 1999 geniet al het personeel van Defensie, actief of gepensioneerd, mee van deze majestueuze infrastructuur en de vermaarde keuken. Als er een plaats is die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van loyale en langdurige relaties, dan is het wel rond de tafel in een restaurant.
ISS Food Service staat aan het roer van de keuken en biedt gasten een unieke culinaire ervaring. De chef-koks bieden een gastronomisch menu aan, samengesteld uit kwaliteitsgerechten gemaakt van de beste producten op de markt. De vereiste dresscode is ‘smart casual’, zijnde elegant en netjes.
De keuken biedt u gevarieerde gerechten, à la carte, suggestie of in formule-vorm.
Kwaliteit en versheid zijn de sleutelwoorden van de gerechten gecreëerd door de chef-koks.
Club Prins Albert biedt een gastronomische ervaring die uw smaakpapillen zal verrassen.
Het restaurant van Club Prins Albert biedt à-la-cartegerechten, suggesties, maar eveneens een dagelijks menu. De menukaart, zorgvuldig samengesteld door de chef-koks, wisselt regelmatig en wordt aangepast naargelang de seizoenen.
Het restaurant is iedere werkdag geopend van 12u00 tot 15u00. Laatste bestelling om 13u45.
De Club Prins Albert is een instelling gereserveerd voor Defensiepersoneel, actief of gepensioneerd. Deze privéclub opent de deuren van zijn restaurant en ontvangstruimtes.