Sinds haar oprichting wenst de Club Prins Albert een plaats te bieden waar het personeel van Defensie onderlinge banden kan aanhalen en relaties kan versterken. Het restaurant van de militaire privéclub heeft lange tijd de bijnaam “Restaurant Club” gedragen maar draagt nu de naam “Bistronomie”, gelinkt aan de genereuze en verfijnde keuken die wordt aangeboden door het team van ISS Food Services. De chef-kok biedt u een gevarieerd menu, dagschotels en suggesties aan, bereid met verse, kwalitatieve en seizoensgebonden producten.
Een selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts geïnspireerd op klassiekers uit de brasseriekeuken.
Lunchformule met soep, hoofdgerecht en dessert van de dag.
Maandelijks een driegangenmenu met verse, seizoensgebonden producten. Geïnspireerd door de Franse gastronomie.
Zaal Bistronomie bevindt zich op de eerste verdieping van de voormalige Mess van de Officieren der Grenadiers. Destijds was het een staatsie-eetkamer. Vele Belgische en buitenlandse ministers, ambassadeurs en militaire autoriteiten hebben deze historische plaats betreden. Al is de inrichting in de loop der jaren geëvolueerd, de opvallende roodmarmeren haard werd als één van de originele elementen bewaard. De haard draagt de naam van Majoor Graaf Henri d’Oultremont, stafadjunct, gesneuveld tijdens de Slag om de IJzer in oktober 1914. Op de schoorsteenmantel van de open haard hangt een schilderij van H. Richir dat ons herinnert aan het heroïsche offer van Majoor Graaf Henri d’Oultremont.
De Club Prins Albert is een instelling gereserveerd voor Defensiepersoneel, actief of gepensioneerd. Deze privéclub opent de deuren van zijn restaurant en ontvangstruimtes.